Young Office Interiors Specialist in Belcellen

Projectinrichting

voor een glimlach

Bij YOI creëren wij unieke en inspirerende ruimtes met oog voor het welzijn van mensen. Ontdek hier waarom YOI dé projectinrichter is voor jou! 

Inspiratie

Onze projecten

Met trots hebben wij al vele projecten opgeleverd. Hiernaast vind je aantal voorbeelden van onze projecten. Raak geïnspireerd en laat ons weten waar we jou mee kunnen helpen! 

Lekker makkelijk bij YOI

Ons stappenplan

Kennismaken

We leren jou en je bedrijf écht goed kennen. Dat doen we bij jou op locatie of tijdens een afspraak in onze showroom.

Inventariseren

We onderzoeken de huidige situatie om duidelijk te krijgen hoe we die samen kunnen verbeteren. De mens staat hierin centraal.

Presenteren

Hier wordt alles duidelijk: Het idee, het ontwerp, de kosten en de planning. Jouw project wordt nu écht concreet.

Uitvoeren

Met een proactieve houding nemen wij alles uit handen en zorgen we dat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen.

Dit is YOI

Young Office Interiors oftewel als YOI is een familiebedrijf met een passie voor projectinrichting. Met meer dan 30 jaar gecombineerde ervaring in de branche, zijn Mark van Zijl en Barend Walch, schoonvader en schoonzoon, de drijvende kracht achter ons bedrijf. Als projectinrichter ligt bij YOI de focus op het ontwikkelen van inspirerende en functionele werkomgevingen.

Onze manier van werken verbetert het welzijn en de productiviteit van medewerkers. Dit doen we onder andere door het leveren van stille werkplekken en akoestische oplossingen. Met een nauwlettend oog voor detail streven we naar optimale akoestiek, esthetiek en privacy. Op deze manier zorgen we ervoor dat jij en je collega’s dagelijks met YOI naar kantoor gaan.

YOI projectinrichter team Mark
YOI Projectinrichter team Barend
YOI Projectinrichter team Emile
YOI Projectinrichter team Nicole

Expertise, ontzorging, nazorg

Bij ons familiebedrijf staat service hoog in het vaandel, zelfs na oplevering van een project. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en behoeften van om oplossingen te bieden die perfect passen bij jouw bedrijfscultuur en werkomgeving.

Na de levering stopt onze betrokkenheid niet. We bieden uitgebreide nazorg om ervoor te zorgen dat jij en jouw collega´s te allen tijde tevreden zijn. Team YOI staat altijd voor je klaar om jou te helpen.

Met onze persoonlijke benadering streven we ernaar duurzame relaties op te bouwen en jouw betrouwbare partner te zijn. Ons doel is om niet alleen hoogwaardige producten te bieden, maar ook een ongeëvenaarde service-ervaring die ervoor zorgt dat jij je zorgeloos kunt richten op wat voor jou echt belangrijk is.

Projectinrichter met expertise

Wat onze klanten zeggen

Deze klanten gaan al met YOI naar hun werk!

Logo van Ventolines een klant van YOI

Deze belcellen hebben het werken aangenamer gemaakt doordat onze collega’s nu in alle rust kunnen bellen zonder anderen te storen. 

Claudia Szokol

Office Manager

Logo van Adoptify een klant van YOI de specialist in belcellen

Van kennismaking tot installatie op en top professionaliteit, klantgerichtheid en fijne communicatie. We zijn dan ook erg tevreden over YOI!

Danielle Kruiswijk

Office Manager

Data-First logo voor levering belcel

Geen last van geluid in een drukke kantooromgeving en niemand kan je gesprekken meeluisteren. Goede kwaliteit en ook ideaal voor videocalls. Aanrader!

Rogier van Dam

Business Manager

Duurzame projectinrichter YOI
Duurzaam transport voor projectinrichting

Duurzaamheid

Bij Young Office Interiors streven we ernaar om niet alleen functionele en stijlvolle kantoorinrichting te bieden, maar ook om onze impact op het milieu te minimaliseren en een positieve bijdrage te leveren aan een duurzamere toekomst. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel in alles van we doen: Van productie tot realisatie. 

Onze producten worden gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Hierbij streven we naar een minimale ecologische footprint zonder in te leveren op kwaliteit of design. Bovendien hebben we een speciale focus op biologisch afbreekbare producten, waardoor we de impact op het milieu na hun levensduur minimaliseren. 

Door gebruik te maken van elektrische transportvrachtwagens verminderen we onze CO2-uitstoot tijdens het leveringsproces. Bovendien nemen we onze verantwoordelijkheid serieus als het gaat om afvalbeheer. Onze montageteams zorgen ervoor dat al het verpakkingsmateriaal wordt afgevoerd en gescheiden, hiermee streven we naar een circulaire benadering van afvalbeheer. 

Daarnaast zijn onze belcellen niet alleen verplaatsbaar en herbruikbaar, maar ook gemaakt van gerecyclede materialen. Dit geldt ook voor onze overige meubelcollectie. Deze collectie is samengesteld door te filteren op certificering rondom milieunormen. Bij Young Office Interiors geloven we dat duurzaamheid niet alleen een verantwoordelijkheid is, maar ook een kans op positieve veranderingen. Door te investeren in duurzame oplossingen, dragen we niet alleen bij aan een gezondere planeet, maar dragen we ook bij aan een milieuvriendelijkere meubelbranche. 

YOI creëren op jouw kantoor?

Plan een afspraak in onze showroom

Wij bellen jou binnen 30 minuten

Of neem direct contact met ons op via