Projectinrichter in de randstad

Ontwerp en realisatie

Bij YOI is geen opdracht te gek. Wij zijn tenslotte de projectinrichter in de Randstad! Met de juiste kennis, ervaring én eigen ontwerpers gaan wij elke uitdaging aan. Met ontwerp en realisatie kunnen wij onze klanten van A tot Z ontzorgen. Dit doen wij door middel van een plan van aanpak dat we samen met de klant afstemmen. Als projectinrichter zijn wij benieuwd wat jouw wensen zijn en maken wij graag het gewenste plaatje concreet!

Projectinrichting in de Randstad

Vraag een vrijblijvend advies aan

Als projectinrichter in de Randstad denken wij graag met je mee. Met onze ervaring in vele verschillende kantooromgevingen en organisaties weten we altijd een passende oplossing of ontwerp te bieden voor jouw wensen en budget. 

Projectinrichting van Young Office Interiors

Projectinrichting van YOI

Bij YOI staat ons team altijd voor je klaar. Zowel bij het inrichten van een bestaand pand als het inrichten van een nieuw pand zijn er altijd specifieke wensen. Daarom beginnen wij altijd met luisteren. Luisteren naar wat de huidige situatie is en natuurlijk luisteren naar wat de gewenste situatie wordt. 

Vervolgens gaan we samen een plan maken om de perfecte invulling van de nieuwe ruimte te creëren. In dit plan houden wij rekening met de volgende zaken:

  • De verschillende soorten (werk)gedrag die voorkomen in de ruimte
  • Gewenste inrichting binnen het budget
  • De verschillende aanschaf vormen (directe koop, short lease, financial lease en operational lease)
  • Visualisaties (plattegrond, vlekkenplan, 3D-visualisaties)
  • Producten ervaren in onze showroom voorafgaand de aanschaf
  • Proactief contact met de contactpersoon

Waarom werken met een projectinrichter?

Wanneer iemand toe is aan het verbouwen, inrichten of het herinrichten van een ruimte komt daar veel bij kijken. Daarnaast is de expertise niet altijd in huis en dit is dan ook vaak de reden dat er hulp wordt ingeschakeld van een projectinrichter. Een projectinrichter beschikt over de benodigde kennis en heeft waar nodig samenwerkingen met bijvoorbeeld een aannemersbedrijf en diverse meubelfabrikanten.

Wanneer je begint met het verbouwen of inrichten van een bestaande of nieuwe ruimte is het natuurlijk moeilijk om voor ogen te krijgen hoe het er uiteindelijk uit komt te zien. Door middel van 3D-tekeningen en moodboards kom je tot ideeën en kun je een beeld krijgen van hoe het resultaat kan gaan worden. Ook hiervan kan een projectinrichter de klant volledig voorzien.

Uniek ontwerp plattegrond van project Young Office Interiors
Biophillic design creert Yoi in de ruimte

Hoe creëren wij YOI voor onze klanten?

Er is natuurlijk veel veranderd de afgelopen jaren als we kijken naar verschillende ruimtes. Als projectinrichter hebben wij daarvan geleerd en bieden wij vaak een oplossing in de vorm van ‘’Biophilic Design’’. Bij deze design vorm creëren wij ruimtes die inspelen op de menselijke behoefte aan natuur. Mensen hebben een aangeboren connectie met de natuurlijke wereld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het prettige gevoel dat je ervaart tijdens een mooie wandeling door een bos. Deze connectie gebruiken wij bij het inrichten van een ruimte met als doel om YOI te creëren. Dit zorgt voor een beter welzijn, stressvermindering en natuurlijk een prachtige uitstraling!

Een vrijblijvend advies!

Wij denken graag met je mee. Met onze ervaring in vele verschillende organisaties en projecten weten we altijd een passende oplossing of ontwerp te bieden voor jouw wensen en budget.

Contact ons voor een persoonlijke oplossing om op de beste manier op kantoor te kunnen werken.

Ook voor advies, ontwerp en realisatie van projectinrichtingen horen we graag van je!

Mail ons gerust voor een vrijblijvend advies of laat je verder inspireren op onze website en socials!

Spreken we je snel?