Young Office Interiors

Specialist in belcellen
en projectinrichting

Commercieel directeur van YOI de specialist in belcellen

De belcel specialist

Wie zijn wij?

Young Office Interiors oftewel YOI is een familiebedrijf met een passie voor projectinrichting. Mark van Zijl en Barend Walch zijn schoonvader en schoonzoon en hebben samen meer dan 30 jaar ervaring in de branche.

Bij YOI richten wij ons op het creëren van inspirerende en effectieve werkruimtes die het welzijn en de productiviteit van mensen verbeteren. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van stiltewerkplekken en akoestische oplossingen. Met een scherp oog voor detail streven we ernaar om optimale geluidsbeheersing en privacy te garanderen. Zo gaan jij en je collega’s elke dag met YOI naar kantoor.

Wij staan voor

De YOI ervaring

Als familie bedrijf zijn wij gewend om onze klanten écht te leren kennen. Dit doen we door te beginnen met écht te luisteren. De YOI ervaring bestaat uit jou en je bedrijf persoonlijk leren kennen, de situatie onderzoeken en met je meedenken voor de beste oplossing om vervolgens tot de juiste samenwerking te komen. Dit alles doen we persoonlijk en met een glimlach, want jouw YOI staat natuurlijk voorop!

Expertise

Bij YOI zijn we ontzettend trots op onze expertise! Onze directie heeft gezamenlijk al meer dan 30 jaar ervaring binnen de branche. Met al deze kennis kunnen we onze klanten echt goed bijstaan met professioneel advies en maatwerk oplossingen. Zo heeft YOI zich, als een van de eersten, 7 jaar geleden al gespecialiseerd in het leveren van belcellen en vergadercabines. Wij zijn hierdoor altijd betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe producten.

Flexibiliteit

Wij geloven sterk in flexibiliteit als kernwaarde. Elk project is uniek dus past onze aanpak zich aan. We volgen de nieuwste trends en innovaties anticiperen op uitdagingen en bieden met passie oplossingen op maat. Zo hebben wij verschillende flexibele koop en lease aanschafvormen en zijn wij mobiel door heel Nederland.

Kwaliteit

Bij YOI hebben wij er voor gekozen om een collectie samen te stellen waar wij volledig achter staan. Elk product is met zorg uitgekozen en beoordeeld op duurzaamheid, design, functionaliteit en kwaliteit. Onze collectie voldoet dus volledig aan de eisen van YOI. Hierdoor garanderen wij de YOI ervaring ook ná de levering. 

“Het is onze missie om meer YOI te creëren
op elk kantoor”

Visie

Barend Walch en Mark van Zijl  staan aan het roer van YOI. Twee verschillende generaties met eenzelfde visie. Een kantoor moet meer zijn dan alleen een plek om te werken. Omdat elke klant en elk kantoor anders is streven wij ernaar om alle ‘bouwstenen’ te bieden die nodig zijn om het kantoor als het perfecte thuis te laten voelen voor elke collega.

Missie

Het is onze missie om YOI te creëren op elk kantoor. Daarom onderzoeken we samen wat jullie definitie van YOI is. En vervolgens kijken we naar wat YOI voor jou kan betekenen.

Ons team

Aan de basis van YOI staan gepassioneerde mensen met elk hun eigen unieke krachten. Mark onze oprichter en Barend commercieel manager brengen meer dan 30 jaar ervaring met hun mee. De YOI familie bestaat uit een groot team verspreid over verschillende afdelingen; team binnendienst, design, development, transport & logistiek, service & montage.

Samen streven we naar het verhogen van werkgeluk van onze klanten. Met toewijding, samenwerking en professioneel vakmanschap brengen wij elk project tot een groot succes. Dat brengt ons én jou YOI!

YOI helpt jou

met alles voor op kantoor

Akoestiek

Belcellen

Vergaderunits

Werkplekken

Vergaderen

Social space

Ontvangst

Verlichting

Opbergmeubilair

Vloeren

Gordijnen

Meubilair wrappen

Raamfolie

Office branding

Advies op maat

Hulp nodig?
YOI staat voor je klaar!

Ben je op zoek naar een projectinrichter die je kan ondersteunen met duurzaam advies, het ontwerp, en de realisatie van jouw nieuwe (concept) inrichting? Of is er vraag naar een rustige werkplek voor jouw medewerkers? Wij zijn er om je te helpen!