Een akoestische belcel leasen?

Dat kan al vanaf €89 p.m.

1

Belcellen

al vanaf

€89

per maand

1

De traditionele belcel past in elke ruimte en is daarom plug & play. Maak gebruik van bellen of videobellen gecombineerd met stilte en privacy.

*1: Op basis van de BAG Focus, financial lease 72 maanden

BAGFocus

quadraStanding

bejotPhone

eCell1

hushPhone

voordelen

Videobellen

al vanaf

€157

per maand

2

Tegenwoordig is een videocall niet meer weg te denken. Onze videobelcellen zijn extra comfortabel uitgerust en volledig ontwikkelt voor de ideale videocall.

*2: Op basis van de eCell Light, financial lease 72 maanden

voordelen

Akoestische werkplekken

al vanaf

€184

per maand

3

Voor alles wat 1 persoon nodig heeft om te bellen, te videobellen of concentratie werken in stilte en privacy. Deze belcellen bieden dus nóg meer comfort dan dat een normale vaste werkplek biedt.

*3: Op basis van de eCell+, financial lease 72 maanden

voordelen

2-persoons cabines

al vanaf

€194

per maand

4

Een privé gesprek in alle rust en stilte, voer je in deze vergadercellen. Dat kan op een comfortabele bank of op barhoogte. Deze cellen zijn perfect te gebruiken in drukke ruimtes waar behoefte is aan privacy.

*4: Op basis van de Treehouse 2S, financial lease 72 maanden

voordelen

4-6 persoons cabines

al vanaf

€243

per maand

5

Voor de perfecte teammeeting is efficiëntie belangrijk. Voor de optimale focus kun je kiezen uit verschillende formaten met verschillende inrichtingen.

*5: Op basis van de Treehouse 4S, financial lease 72 maanden

voordelen

Op zoek naar nog meer flexibiliteit?

Wij bieden ook kortere leaseperiodes aan!

Waarom een belcel leasen bij YOI?

Met meer dan 30 jaar aan ervaring

Familiebedrijf: transparantie en persoonlijke service

Test zelf in onze showroom van 300m2

Voordelige en flexibele leasepartners

Breedste selectie belcellen en vergaderunits

Snelle levertijden, al vanaf 2 weken

Profiteer van onze voordelige voorraadmodellen

Wij staan altijd voor je klaar, ook na aankoop

Vakkundige montage door professionals

Ook shortlease mogelijk

Gespecialiseerd in leaseoplossingen voor de BeNeLux-regio

Young Office Interiors akoestische belcellen, vergaderruimtes en projectinrichting

Andere belcel aanbieders

Leer meer met de YOI Blog!

Lees boeiende artikelen op het gebied van kantoorinrichting, akoestiek en belcellen. Zo blijf jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor welzijn op jouw kantoor! Hier vind je een schat aan kennis en inspiratie voor de optimalisatie van jouw werkruimte. En natuurlijk staan wij ook altijd persoonlijk klaar om jou te helpen YOI te creëren op kantoor.

Veelgestelde vragen

Aan het oriënteren voor het leasen van een belcel op kantoor? Hier beantwoorden we jouw vragen!

Hiervoor komen we graag in contact. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op het maandbedrag. Denk hierbij bijvoorbeeld de samenstelling van het product en/of optie combinaties.

Dit is afhankelijk van de leasevorm; bij de financial lease vorm (zoals hier boven) is dit altijd van toepassing. Bij een shortlease of operationele leasevorm is dit afhankelijk van de afspraken die er gemaakt worden in het leasecontract.

Bij een financial lease vorm zal er te allen tijde de BTW aanbetaalt moeten worden. Bij de overige vormen ligt kan dit anders zijn

Hiervoor zal er een kredietcheck gedaan moeten worden. Wanneer deze akkoord is kan er een leasecontract opgemaakt worden en kunnen wij overgaan tot levering.

Ja bij YOI is dit mogelijk; voor shortlease kunnen wij een aanbod doen met een looptijd van minimaal 3 maanden. Dit kunnen bij bieden nadat we de mogelijkheden hebben besproken met onze klant.

Deze mogelijkheid is er altijd, dit hangt af van de afspraken die in het leasecontract zijn vastgelegd.

Dat varieert tussen de 2 weken en 14 weken. We hebben te maken met verschillende levertijden omdat we met verschillende fabrikanten werken.

Jazeker! Wij beschikken over een showroom van 300m2. Wij hebben altijd zo’n 15 verschillende bel en vergader cellen beschikbaar om uit te testen. Daarnaast staat ons team natuurlijk graag voor je klaar.

Financieel handig

Het leasen van jouw akoestische werkplek

Een belcel leasen scheelt een flinke investering! Naast de mogelijkheid van kopen bieden wij daarom bij YOI elke mogelijke aanschaf vorm aan. Een aanschaf vorm die past bij elke klant. Niet alleen de invulling van een interieur is maatwerk maar ook de manier van aanschaf. Wij werken samen met professionele financiële partners waardoor wij de volgende vormen kunnen aanbieden:

Shortlease

Financial lease

Operational lease

Door een belcel te leasen kun je kiezen om de mogelijke budgetten beschikbaar te houden voor investeringen in je core business. Dit is dan ook de reden waarom er verschillende leasevormen zijn ontwikkeld. Tot voor kort was het gebruikelijk dat een wagenpark en/of rollend materieel geleased kon worden. In samenwerking met onze financiële partners hebben wij de mogelijkheid gecreëerd om de bekende leasevormen ook toe te passen op akoestische werkplekken en bij de aanschaf van de inrichting van jouw ruimte.

We gaan dan ook graag in gesprek om de mogelijkheden te bespreken om een belcel te leasen. We bespreken dan graag wat een een passende leasevorm kan zijn voor jouw bedrijf. Vervolgens wordt het bedrijf op kredietwaardigheid beoordeeld door onze financiële partners. Na een akkoord worden de orderbevestiging en de leasecontracten opgemaakt en begeleiden wij jou verder in het traject.

Shortlease

Met shortlease bieden wij een mogelijkheid om in een periode van 3 of 6 maanden om producten naar keuze uit te proberen. Na deze periode is er de mogelijkheid om de shortlease om te zetten naar een definitieve koop of naar een leaseconstructie voor een langere termijn. Voldoen de gekozen producten niet aan de verwachting, dan bestaat er ook de mogelijkheid om te kiezen voor andere producten óf om de shortlease definitief te beëindigen. Kies jij voor een belcel leasen? Dan staan wij altijd voor je klaar om je te adviseren en met je mee te denken zodat we samen tot de beste invulling kunnen komen van jouw nieuwe interieur.

Financial lease

Hiermee wordt een zakelijk financieringsovereenkomst bedoeld waarbij de klant economisch eigenaar is van de geleasede producten. Bij deze vorm heeft de leasemaatschappij het juridische eigendom wat ook wel ‘’pandrecht’’ wordt genoemd. De leasemaatschappij behoud het juridische eigendom totdat alle termijnen door de klant zijn voldaan. Deze termijnen zijn vastgelegd in het financieringscontract.

Bij deze leasevorm wordt je dus de eigenaar van de aangeschafte producten en dat betekent dat de producten op de balans komen te staan. Hierdoor kun je profiteren van fiscale voordelen. Wil je meer weten? Wij komen graag met je in contact! Samen met onze financiële partners begeleiden en ontzorgen wij elke klant in dit traject.

Operational lease

Een uniek vorm die bij de aanschaf van een
interieur zelden voorkomt. Dankzij onze partners
en eigen ervaring op het gebied van leasen kunnen
wij een operational lease vorm aanbieden aan
al onze klanten. In het geval van een operational
lease betreft het een leasevorm waarbij de klant
geen eigenaar wordt. Dat betekent dat de klant
alleen de maandelijkse termijnen betaalt tijdens de
contractperiode. Bij deze vorm is de klant dus geen
economisch en juridisch eigenaar.

Onze financiële partners:

Hulp nodig?
YOI staat voor je klaar!

Zoek je een partner voor projectinrichting die jou kan bijstaan met duurzaam advies, ontwerp en de uitvoering van jouw nieuwe (concept) inrichting? Of heb je behoefte aan een stille werkplek voor jouw medewerkers? Wij staan voor je klaar om te assisteren!

Vraag jouw lease offerte aan

Wij bellen jou binnen 30 minuten

Of neem direct contact met ons op via

Wij bellen jou binnen 30 minuten

Of neem direct contact met ons op via