Leasen

Belcel Leasen

Lease jouw akoestische werkplek

Een belcel leasen scheelt een flinke investering! Naast de mogelijkheid van kopen bieden wij daarom bij YOI elke mogelijke aanschaf vorm aan. Een aanschaf vorm die past bij elke klant. Niet alleen de invulling van een interieur is maatwerk maar ook de manier van aanschaf. Wij werken samen met professionele financiële partners waardoor wij de volgende vormen kunnen aanbieden:

  • Shortlease
  • Financial lease 
  • Operational lease

Door een belcel te leasen kun je kiezen om de mogelijke budgetten beschikbaar te houden voor investeringen in je core business. Dit is dan ook de reden waarom er verschillende leasevormen zijn ontwikkeld. Tot voor kort was het gebruikelijk dat een wagenpark en/of rollend materieel geleased kon worden. In samenwerking met onze financiële partners hebben wij de mogelijkheid gecreëerd om de bekende leasevormen ook toe te passen op akoestische werkplekken en bij de aanschaf van de inrichting van jouw ruimte.

We gaan dan ook graag in gesprek om de mogelijkheden te bespreken om een belcel te leasen. We bespreken dan graag wat een een passende leasevorm kan zijn voor jouw bedrijf. Vervolgens wordt het bedrijf op kredietwaardigheid beoordeeld door onze financiële partners. Na een akkoord worden de orderbevestiging en de leasecontracten opgemaakt en begeleiden wij jou verder in het traject.

Voorbeeld van werkplek die je kunt leasen bij Young Office Interiors

Shortlease

Met shortlease bieden wij een mogelijkheid om in een periode van 3 of 6 maanden om producten naar keuze uit te proberen. Na deze periode is er de mogelijkheid om de shortlease om te zetten naar een definitieve koop of naar een leaseconstructie voor een langere termijn. Voldoen de gekozen producten niet aan de verwachting, dan bestaat er ook de mogelijkheid om te kiezen voor andere producten óf om de shortlease definitief te beëindigen. Kies jij voor een belcel leasen? Dan staan wij altijd voor je klaar om je te adviseren en met je mee te denken zodat we samen tot de beste invulling kunnen komen van jouw nieuwe interieur.

Financial lease

Hiermee wordt een zakelijk financieringsovereenkomst bedoeld waarbij de klant economisch eigenaar is van de geleasede producten. Bij deze vorm heeft de leasemaatschappij het juridische eigendom wat ook wel ‘’pandrecht’’ wordt genoemd. De leasemaatschappij behoud het juridische eigendom totdat alle termijnen door de klant zijn voldaan. Deze termijnen zijn vastgelegd in het financieringscontract.

Bij deze leasevorm wordt je dus de eigenaar van de aangeschafte producten en dat betekent dat de producten op de balans komen te staan. Hierdoor kun je profiteren van fiscale voordelen. Wil je meer weten? Wij komen graag met je in contact! Samen met onze financiële partners begeleiden en ontzorgen wij elke klant in dit traject.

Operational lease

Een uniek vorm die bij de aanschaf van een interieur zelden voorkomt. Dankzij onze partners en eigen ervaring op het gebied van leasen kunnen wij een operational lease vorm aanbieden aan al onze klanten. In het geval van een operational lease betreft het een leasevorm waarbij de klant geen eigenaar wordt. Dat betekent dat de klant alleen de maandelijkse termijnen betaalt tijdens de contractperiode. Bij deze vorm is de klant dus geen economisch en juridisch eigenaar.

Verschillende lease vormen uitgebreid toegelicht

Onze financiële partners

Een vrijblijvend advies!

Wij denken graag met je mee. Met onze ervaring in vele verschillende organisaties, projecten en woningen weten we altijd een passende oplossing of ontwerp te bieden voor jouw wensen en budget.

Contact ons voor een persoonlijke oplossing om op de beste manier op kantoor te kunnen werken.

Ook voor advies, ontwerp en realisatie vanprojectinrichtingen horen we graag van je!

Vergeet vooral niet een kijkje te nemen bij onze interieuradvies pakketten als je op zoek bent naar persoonlijk interieuradvies voor bij jou thuis. Hierbij videobellen we en bespreken we jouw interieurwensen en maken we een plan van aanpak aan de hand van jouw gekozen pakket!

Mail ons gerust voor een vrijblijvend advies of laat je verder inspireren op onze website en socials!

Spreken we je snel?