088-9951500

MEETING

Voordelige geluidsdichte vergaderruimte voor 1 tot 4 personen

Ervaar de stilte en rust met elkaar in onze voordelige geluidsdichte vergaderruimte. Dankzij het compacte formaat de ideale oplossing voor vergaderen, videocalls, concentratie werk of HR – gesprekken

Ontdek de Berlin Acoustics Meet

Voordelige geluidsdichte vergaderruimte BAG Meeting in de kleur zwart
BAG Meeting voordelige akoestische vergadercabine in de kleur wit

Geluidsabsorberende dubbele wanden

creëert ultieme akoestiek

Glazen deur met magneetsluiting

Geluidswerend en duurzaam

Stroomvoorziening

230V-stopcontact en 2 USB aansluitingen

In hoogte verstelbare tafel

makkelijk elektrisch te verstellen

LED-verlichting

ideaal voor gezamenlijk overleg

Modern design

simpel en strak design passend in elk kantoor

Stille ventilatie

aangenaam klimaat met geruisloze ventilatie

Altijd stabiel

ideale stand op elke vloer dankzij 4 stelvoeten

Geluidabsorberende dubbele wanden
Wij staan voor uitstekende akoestiek. Daarom maken wij in onze voordelige geluidsdichte vergaderruimte gebruik van geluidsabsorberende dubbele wanden om het geluid buiten te houden. Hierdoor is privacy ook geen probleem: vertrouwelijke informatie blijft binnen de wanden van de belcel.
Stopcontact en USB-poorten
We weten dat vergaderingen soms langer kunnen duren. Daarom vind je in onze telefooncabine een 230V stopcontact en twee USB-poorten. Zo zul je nooit zonder stroom komen te zitten - hoe lang je vergadering of telefoongesprek ook duurt.
Ergomisch & flexibel
Tijdens elke meeting heb jij alle ruimte om goed te kunnen werken. De Meet wordt geleverd met een tafelblad van 60cm x 84 cm. Om de beste ergonomie en flexibiliteit te garanderen in de tafel altijd elektrisch in hoogte te verstellen. Hierdoor kun staand of zittend overleggen!
LED verlichting
De geïntegreerde LED-verlichting in onze Berlin Acoustics Focus zorgt voor een aangename en warme verlichting. De verlichting is zo ontworpen dat je er op je best uitziet tijdens video meetings.
Vorige slide
Volgende slide

28%

Meer productiviteit dankzij minder geluidsoverlast op kantoor

1.5 uur

die werknemers per dag verliezen door afleiding

49%

Van de werknemers vindt de akoestiek thuis beter dan op kantoor

Maak jouw team beter

Onze voordelige geluidsdichte vergaderruimte verhoogt de productiviteit op kantoor door werknemers een rustige en afgezonderde ruimte te bieden om te communiceren zonder afleiding. Dit zorgt ervoor dat er minder fouten worden gemaakt en werk efficiënter verricht kan worden. Ook verhoogt een belcel het werkgeluk door meer comfort en privacy. Het resultaat op lange termijn is een prettigere en effectievere werkomgeving.

De voordelige geluidsdichte vergaderruimte in een kantoor met een belcel, bureau en zitplaatsen

Waarom BAG?

Geluidsdempend van binnen naar buiten

Geluidswerend van buiten naar binnen

Fluisterstille ventilatie

Automatische LED-verlichting

Extra breed tafelblad

Uitgebreide personalisatie mogelijkheden

Snelle levertijd (3-5 werkdagen)

Leasemogelijkheden (v.a. €99 per maand)

Gratis levering i.c.m. zelfmontage

Andere budget belcellen

Onze klanten aan het woord

Freek – Co-founder
Wij zitten met 6 mensen op kantoor en vanwege gebrek aan vergaderruimte hebben we een de Meet aangeschaft. Er wordt heel veel gebruik van gemaakt voor presentaties en overleg en meestal staand.
Henriette Breivliet - Office manager
De belcel helpt het lawaai te verminderen en verbetert de communicatie en concentratie op de werkvloer. De geluidsabsorberende muren maken het gemakkelijker om gesprekken te voeren zonder afleiding. De belcel is ook nuttig voor het voeren van privégesprekken.
Elena Fiergever - HR Manager
Het was gemakkelijk om een afspraak te maken in de showroom en het team was zeer behulpzaam bij het geven van advies over welke belcel het beste zou passen bij de ruimte en onze behoeften. Binnen 2 weken hadden we de belcel binnen en hij werd direct gemonteerd. De belcel zelf is echt van hoogwaardige kwaliteit. Het geluidsisolerende materiaal in de belcel zorgt voor een aangename en productieve ruimte om in te werken, en het moderne strakke design past perfect bij de rest van ons nieuwe kantoor.
Peter Schormans - Inkoper
Erg tevreden over onze BAG belcellen en vergaderruimte. De levering was snel en zonder problemen, de installatie verliep ook soepel. Alle 3 de ruimtes werden eigenlijk direct in gebruik genomen, iedereen op kantoor is er positief over.
Jan van Stoop – Office Manager
Wij zijn lang op zoek geweest naar een aantal belcellen. Vanwege de scherpe lease prijzen hebben we gekozen voor de Focus. Voor deze prijs en de flexibile lease mogelijkheid zijn wij blij met de cellen. Ze dienen hun doel en worden veel gebruikt door onze mensen.
Ursula van Deurzen – HR Manager
Dit was echt plug & play! Na dat onze wensen duidelijk zijn gemaakt werd er direct doorgepakt. De belhokjes zijn dezelfde week nog geleverd. Een zeer prettige ervaring!
Vorige slide
Volgende slide

Alle voordelen eerst ervaren?

Kom langs in onze showroom!

Veelgestelde vragen

Vraag jouw offerte aan

Wij bellen jou binnen 30 minuten

Of neem direct contact met ons op via

088-9951500