particulier interieuradvies

Corona-update

Tijdens onze interieuradviezen bij jou thuis volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Een afspraak zal verplaatst worden wanneer iemand in het gezin/ huishouden klachten heeft. Liever geen bezoek of een kort persoonlijk advies nodig, dan is er het online interieuradvies!

INTERIEURADVIES VOOR THUIS

Die witte wand zijn we zat, maar voor welke kleur gaan we dan? En hoe kan ik hier nog een eettafel kwijt? Dat is een ingrijpende verbouwing maar ik zie het visueel nog niet voor me.. HELP! Ook voor advies bij jou thuis ben je bij YOI aan het goede adres. Je kiest zelf welke van de 4 soorten interieuradvies of ontwerp het beste bij jouw wensen past en kunt deze gemakkelijk uitbreiden zodat je een advies op maat ontvangt!

 

Gratis intake

HOE WERKT EEN INTERIEURADVIES

We beginnen altijd met digitale intake en ingevulde YOI-interieuradvies wensenlijst waarin we bespreken welk pakket en uitbreidingen het beste bij jouw interieurwens past. De pakketten dienen als basis om het vooral zo simpel mogelijk te houden voor jou. Door alleen de opties toe te voegen die van toepassing zijn op jouw droominterieur ontvang je een écht persoonlijk interieuradvies op maat. Naar aanleiding hiervan ontvang je een vrijblijvende offerte en na ontvangst van de aanbetaling plannen we jouw interieuradvies in op een moment welke voor jou uitkomt.

De interieurontwerper of stylist bereidt zich voor en neemt kleur- en materiaalstalen mee naar de afspraak. Je krijgt ter plekke advies en aanbevelingen voor jouw droominterieur en ontvangt naderhand een pakket digitale informatie zoals afgesproken. Je kunt nu zelf aan de slag of jouw project door YOI uit laten voeren!

download YOI-interieuradvies wensenlijst

ONLINE INTERIEURADVIES

€125 incl. BTW

 

✔ Digitale intake en voorbereiding

✔Circa 1 uur online videobellen

✔ Je krijgt de besproken adviezen en ideeën digitaal nagestuurd.

✔Uit te breiden met maatwerk opties.

 

Wil jij een langer online interieuradvies omdat je liever geen fysieke afspraak maakt? Geen probleem, we berekenen jouw prijs dan o.b.v. het uurtarief.

BASIC interieurADVIES

€239 incl. BTW

 

✔ Digitale intake en voorbereiding

✔ Circa 2u persoonlijke interieuradvies bij jou thuis

✔ Incl. kleur- en materiaalstalen en advies

✔ Indelingstips

✔ Accessoire en groenstylingtips

✔ Woonstijl en meubeladvies

✔ Toegang showroom groothandelaren meubels en accessoires incl. 10% korting.

✔ Uit te breiden met maatwerk opties.

EXTRA INTERIEURADVIES
€479 incl. BTW

 

✔ Digitale intake en voorbereiding

✔ Circa 3 u persoonlijke interieuradvies bij jou thuis

✔ Incl. kleur- en materiaalstalen en advies

✔ Indelingstips

✔ Woonstijl en meubeladvies

✔ Accessoire, wand en groenstylingtips

✔ Toegang showroom groothandelaren meubels en accessoires

✔ Uit te breiden met maatwerk opties.

 

 

Je ontvangt naderhand een digitaal naslagwerk met:
Persoonlijk moodboard
Besproken kleuren en materialen
Woonstijl en meubeladvies
Accessoire-, wand en groenstylingtips,
Digitale shoplist en offerte meubels en accessoires aanbevelingen.

Compleet interieuradvies & ontwerp
€725 incl. BTW

 

✔  Digitale intake en voorbereiding

Eerste adviesgesprek aan huis:

✔ Kennismaking

✔ Bespreken woonwensen en visie

✔ Inmeten van de ruimte

✔Toegang showroom groothandelaren meubels en accessoires – uitzoeken key-pieces.

Presentatie plan en interieuradvies tijdens tweede bezoek aan huis:

✔ Kleur- en materiaaladvies

✔ Indelingstips en opties

✔ Woonstijl en meubeladvies

✔ Wand- en accessoire stylingtips

✔ Groenstylingtips

✔ Coördinatie werkzaamheden

✔ Uit te breiden met maatwerk opties.

Je ontvangt naderhand een digitaal naslagwerk met:
Persoonlijk moodboard, kleur- en materiaalplan, Stofferingsadvies, Schets en plattegrond, 2D indelingsontwerp voor jouw ruimte  incl. eventuele (ver)bouwtechnische aanpassingen,  Wand-, accessoire en groenstyling plan, Digitale shoplist en offerte meubels en accessoires zoals opgenomen in ontwerp.

Voordelen interieuradvies van YOI:

  • Van advies, ontwerp, tot realisatie: je hebt 1 aanspreekpunt
  • Een op maat gemaakt plan voor één of meerdere ruimtes in jouw (nieuwe) woning
  • Kleur- en materiaaladvies, schetsen, indelingen en moodboards: alles van te voren bij elkaar zien zodat je zeker weet dat dit jouw droominterieur is!
  • 10% korting op meubels uit de showroom van inkooppartners in Barneveld – gratis personal shoptrip t.w.v. €375 (o.b.v. 3u + shoplist & offerte) bij €1500 incl. BTW aan meubels.
  • Werkzaamheden afstemmen: doe je het liefst zoveel mogelijk zelf omdat je handig bent en geld wilt besparen, of wil je er juist geen omkijken naar hebben zodat jij alleen maar thuis hoeft te komen?
  • Er wordt een planning en plan van aanpak gemaakt, coördinatie werkzaamheden, offertes besproken en het traject wordt begeleid door jouw interieuradviseur.

SHOWROOM BARNEVELD

       

10% KORTING OP MEUBELS

Ontdek dé nieuwste interieurtrends van 4 verschillende merken onder één dak centraal gelegen in Barneveld. YOI biedt jou toegang tot de showroom van onze meubelpartners. Je bent hier als particulier van harte welkom in de showroom van Eleonora, By-Boo, Sevn en Mattz met max. 2 personen zoang je de regels van het RIVM nauwkeurig opvolgt voor iedereens gezondheid.

Val jij tijdens jouw afgenomen interieuradvies voor items van deze merken dan krijg jij van ons 10% korting: SPREAD THE YOI!

De showroom is momenteel met max. 2 personen te bezoeken. Je kunt deze zelf bezoeken en jouw wensenlijst aan YOI doorgeven of een personal shopping afspraak inplannen voor persoonlijk interieuradvies.

 

virtuele showroomtour

Welk advies past bij mij?

 

Weet je niet zeker welk advies het beste bij jou past? Stuur ons dan vrijblijvend een mailtje waarin je uitlegt wat de huidige situatie is en wat de interieurwensen zijn.  We zijn gek op foto’s en voorbeelden dus stuur die vooral mee!

 

Aan de hand van jouw interieurwensen zullen wij je adviseren welk pakket en eventuele uitbreiding het beste bij jou past.

 

De juiste match gevonden? Dan helpen wij je graag aan een YOI-vol interieur!

 

Spreken we je snel?

 

Contactformulier