THUISWERKEN

DE THUISWERKPLEK

VOOR HET HELE GEZIN

 

Na weken thuiswerken mag het duidelijk zijn dat de keukentafel geen perfecte optie is. Inmiddels weten we ook dat het thuiswerken voorlopig nog van kracht blijft en misschien wil je dit ook wel blijven doen:  je hebt een betere thuiswerkplek nodig.

De NEST is het perfecte compacte bureau voor het hele gezin en alle andere thuisbazen! Met gepatenteerde technologie verstel je dit zit-sta bureau in 1 seconde van laag naar hoog zodat de allerkleinste van het huis een eigen plek hebben om te knutselen en jij zowel zittend en staand aan het werk kan!

Ook nog eens volledig personaliseerbaar in kleur zodat deze topper altijd in jouw interieur past en zelfs leverbaar met een kurk prikbord achterwand voor notities en tekeningen.

Je thuiskantoor gelijk een make-over geven? Check dan onze interieuradvies pakketten!

vraag jouw YOI-offerte aan

wist je dat

thuiswerkplek vergoeding door werknemer

De werkgever is altijd verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving, ook wanneer dit tijdelijk thuis is. Dit betekent dat de werkgever bij een langere periode thuiswerken ook een goed bureau met zitplek moet verstrekken. De vergoeding hiervoor loopt op tot €1815 per werknemer.

Neem voor de mogelijkheid tot vergoeding van jouw NEST contact op met je werkgever.

Flexibel en dynamisch voor alle thuisbazen

het flexibele werken van nu

“Met Nest haal je de professionele werkplek van kantoor naar je eigen woning. Dit bureau is ideaal voor thuiswerkers en flexwerkers en past dankzij haar moderne design in elke woonkamer. Een dynamische werkplek die afwisselend staand en zittend werken mogelijk maakt, Nest is een bureau dat helemaal thuishoort in het flexibele werken van nu.”

KIES JOUW KLEUR

Welke kleur achterwand past het beste in jouw interieur? Of ga je voor functioneel kurk? Wil je een strakke witte of stoere cosmos grey uitvoering?

Ook voor het werkblad kies jij jouw favoriet!

CHECK DE NEST HIER

Zo simpel kan het zijn om zittend en staan werken af te wisselen!

WAT IS JOUW FAVORIET?

 

Laat ons geheel vrijblijvend weten welke NEST uitvoering jouw favoriet is.
We laten je dan weten wat deze uitvoering kost en geven je desgewenst een gratis advies voor een bijpassende stoel: ga jij voor een ergonomische SWOPPER, een zit-sta hulp of gewoon een mooie stoel bij jou werkplek?

 

Toe aan een totale make-over van je thuiskantoor of heb je juist extra hulp nodig om te bepalen waar in huis jullie thuiskantoor zich moet gaan bevinden? Check dan zeker onze interieuradvies pakketten, dan helpen we je daar ook graag bij!

 

EEN YOI-VOLLE THUISWERKPLEK VOOR IEDEREEN!

 

Contactformulier