PROJECT

projectinrichting

Hotel, restaurant, vakantiepark, zorg, leisure: niets is te gek voor ons! Met jarenlange ervaring en frisse ontwerpers zetten we altijd de gewenste sfeer neer voor jou. Of je nu op zoek bent naar een turn-key oplossing, nieuwe stoelen, een verbouwing of thematisering. Wij vertalen jouw wensen naar een moodboard, geven je advies en oplossingen, maken een ontwerp en realiseren samen met onze partners waar jij van droomt.

advies

ontwerp

realisatie

JUIST NU

Ook tijdens deze Corona-periode staan wij voor je klaar. In deze vreemde tijden denken wij graag met je mee over hoe we het kantoor Corona-proof kunnen maken om straks op een veilige manier terug naar kantoor te kunnen. Projectinrichtingen kunnen juist nu aangepakt worden zonder overlast te veroorzaken!

Denk eens aan de vloer..

 

Met ons online interieuradvies voorzien we je van advies waar nodig, denken mee en maken een ontwerp voor je en voeren desgewenst de realisatie uit.

 

LATEN WE VIDEOBELLEN
voorbeeld-inrichting-akoestisch-kantoor

REFERENTIES & INSPIRATIE

Bekijk hieronder een greep uit onze ontwerpen, inspiratie en referenties waar we trots op zijn!

 

Naast advies en ontwerp, kunnen wij jouw project ook realiseren en al het geadviseerde meubilair leveren. Zo nemen wij jou alle zorg uit handen en zorgen wij voor een super YOI-vol eindresultaat!

 

 

VRAAG EEN GRATIS ADVIES AAN!

Bij welk project kun jij wel wat hulp gebruiken?

 

Vraag vrijblijvend een YOI-advies aan! Wij vinden het ontzettend leuk om van je te horen en samen voor een top resultaat te gaan.

 

Vertel ons wat over jouw project en waar je we jou bij zouden kunnen helpen of wanneer je graag in contact wilt komen om te kijken of we een match zijn. We bespreken dan jouw wensen en verwachtingen en zullen je hier een passend aanbod voor doen.

 

 

Je mag ons natuurlijk ook een berichtje sturen op: info@youngofficeinteriors.nl

 

Tot snel!

 

Contactformulier

thematisering

Een specifiek thema in gedachte? Wij laten deze tot zijn recht komen in de ruimte en komen met verrassende oplossingen! De balans tussen thema en functie is ons uitgangspunt en zo weten we altijd een inspirerende omgeving neer te zetten.

 

Hieronder vind je een case waarin de wens van de klant ‘Een Oud Amsterdamse’-uitstraling was.