KANTOOR

Kantoorinrichting

Wij ontwerpen én realiseren jouw duurzame, gezonde en inspirerende kantoorruimtes/werkplekken, waar functie en balans in de ruimte samenkomen. Door zowel aan het ergonomische als mentale aspect van de gezondheid van de mensen in jouw bedrijf te denken, zetten we een inspirerende werkplek neer waar ruimte voor focus én ontspanning is waardoor efficiëntie stijgt, verzuimkosten dalen en het geheel er ook nog eens supervet en YOI-vol uitziet!

advies

ontwerp

realisatie

JUIST NU

Ook tijdens deze Corona-periode staan wij voor je klaar. In deze vreemde tijden denken wij graag met je mee over hoe we het kantoor Corona-proof kunnen maken om straks op een veilige manier terug naar kantoor te kunnen. Projectinrichtingen kunnen juist nu aangepakt worden zonder overlast te veroorzaken! Met ons online interieuradvies maak je een afspraak om te videobellen en ontvang je live advies voor jouw interieurwensen.

 

We voorzien je van advies waar nodig, denken mee en maken een ontwerp voor je en voeren desgewenst de realisatie uit.
Met ons 6 stappenplan voor een Corona-proof kantoor, heb jij straks weer een veilige en fijne werkomgeving!

 

CORONA-PROOF KANTOOR CHECK

DUURZAAM

Bij YOI vinden we de menselijke waarde van duurzaamheid het belangrijkst: voorzien in de behoefte van huidige generaties zonder de mogelijkheden van toekomstige generaties in gevaar te brengen. Door duurzame ontwikkelingen en advies te delen met onze partners en klanten streven we naar een zo’n ‘groen’ mogelijke werkplek en aarde

INSPIREREND

Het is tijd voor positieve verandering! Jouw werkplek, of dit nu een groot kantoor of thuiswerkplek is, moet inspirerend zijn voor jezelf én jouw werknemers. De positieve sfeer in een speelse werkomgeving zorgt ervoor dat de creativiteit en productiviteit gestimuleerd wordt en verrassende ideeën ontstaan. Aan de hand van jullie wensen gaan wij altijd opzoek naar unieke combinaties en verrassende oplossingen om een YOI-volle werkplek te creëren.

GEZOND

Werkomgevingen hebben ontzettend veel invloed op onze mentale en fysieke gezondheid. Wij realiseren een kantoor wat niet langer als kippenhok en reden tot stress gerelateerde burn-out of RSI klachten fungeert maar waar verzuimkosten bespaard worden door een functioneel, inspirerend kantoor neer te zetten waar aandacht is besteed aan niet alleen het ergonomische welzijn van de werknemers maar ook de mentale welzijn.

COMFORTABEL THUISWERKEN VOOR HET HELE GEZIN

Na weken thuiswerken mag het duidelijk zijn dat de keukentafel geen perfecte optie is. Inmiddels weten we ook dat het thuiswerken voorlopig nog van kracht blijft en inmiddels vragen jouw werknemers misschien wel om een thuiswerkplek vergoeding, waar zij in tijden van langere periode thuiswerken, recht op hebben. LOOK NO FURTHER!

De NEST is het perfecte compacte bureau voor het hele gezin en alle andere thuisbazen! Met gepatenteerde technologie verstel je dit zit-sta bureau in 1 seconde van laag naar hoog zodat de allerkleinste van het huis een eigen plek hebben om te knutselen en jij zowel zittend en staand aan het werk kan!

Ook nog eens volledig personaliseerbaar in kleur zodat deze topper altijd in jouw interieur past en zelfs leverbaar met een kurk prikbord achterwand voor notities en tekeningen.

ontdek de nest

Vraag een vrijblijvend advies aan!

Wij denken graag met je mee. Met onze ervaring in vele verschillende kantooromgevingen en organisaties weten we altijd een passende oplossing of ontwerp te bieden voor jouw wensen en budget. Mail ons gerust voor een vrijblijvend advies of kijk nog even verder naar onze verschillende kantooroplossingen en referenties.

JOUW YOI-AANVRAAG

STEP INTO HUSH IN A WORLD OF RUSH

Geen ruimte voor een overleg in privacy of kun je het gekakel van de open werkvloer niet ontsnappen om dat ene belangrijke telefoontje te plegen?

 

De belcellen, concentratieplekken en vergaderunits van DE HUSH FAMILY zijn de oplossing: privacy, flexibel, akoestisch, mobiel en kostenefficient

 

Neem contact op voor meer informatie en prijzen.

Contact
HUSH-stiltewerkplek-55-kleuren

WIJ ZIJN ER VOOR JE

 

Wij ontwerpen én realiseren jouw duurzame, gezonde en inspirerende kantoorruimtes/werkplekken, waar functie en balans in de ruimte samenkomen. Door zowel aan het ergonomische als mentale aspect van de gezondheid van de mensen in jouw bedrijf te denken, zetten we een inspirerende werkplek neer waar ruimte voor focus én ontspanning is waardoor efficiëntie stijgt, verzuimkosten dalen en het geheel er ook nog eens supervet en YOI-vol uitziet.

 

Ook tijdens deze Corona-periode staan wij voor je klaar. In deze vreemde tijden denken wij graag met je mee over hoe we het kantoor Corona-proof kunnen maken om straks op een veilige manier terug naar kantoor te kunnen, of bestel je plexi-beschermwanden bij ons.

 

We voorzien je van advies waar nodig, denken mee en maken een ontwerp voor je en voeren desgewenst de realisatie uit.

 

In 6 stappen naar een Corona-proof kantoor

 

Contactformulier