HUSHoffice

YOUR HUSH, YOUR WAY

Ontmoeten jullie elkaar alweer op kantoor? En hoe is dat nu, zijn er nog  praktische en veilige aanpassingen nodig voor een corona-proof kantoor? Heb je een geschikte plek om te videobellen zonder collega’s te storen of mis je een plek om je terug te trekken of op 1,5m afstand in privacy overleg te voeren?

 

HUSHoffice is de oplossing! De collectie bestaat uit verschillende akoestische en flexibele oplossingen: een belcel, werkruimte (met zit-sta bureau) en verschillende focus-, en vergaderplekken. De HUSH Family zorgt ervoor dat je altijd in privacy kunt (video-)bellen, overleggen of werken. Ook zijn de gesloten varianten uitgerust met volledige ventilatie en bewegingssensoren om bij te dragen aan een gezonde werkplek.

 

Download Hush Product Brochure

bezoek onze complete showroom!

 

Eerst zien, dan beslissen? Als de officiële dealer van HUSHoffice kun je bij Young Office Interiors alle modellen bezichtigen in onze working showroom nabij Amsterdam.

 

Maak een afspraak

meet the family

Jouw HUSH gevonden? Vraag vrijblijvend een offerte of leaseprijs aan via: info@youngofficeinteriors.nl

HUSH PHONE

Nooit meer overlast voor en van collega’s! Een perfecte compacte akoestische telefooncel om in te (video-) bellen in stilte en privacy.

HUSH TWIN

Twee individuele ruimtes samengevoegd tot één unit. Ideaal om te videobellen of als concentratie werkplek.

HUSH WORK

De ideale ruimte voor individueel werk, creatief denken en videobellen. In stilte concentreren zonder onderbrekingen.

HUSH LARGE

De Hush Large is zeer geschikt als extra losstaande en akoestische kantoorruimte (270 x 180-360 cm) om naar wens in te vullen.

HUSH MEET

Multi inzetbaar en mede ideaal voor videobelafspraken, brainstormsessies, vergaderingen of als focusplek.

HUSH Meet Open

De perfecte informele open ruimte voor een overleg of brainstorm sessie. De Hush Meet Open is verkrijgbaar in twee formaten.

HUSH Green Walls

Breng planten naar kantoor! De groene muur wordt geleverd met een frame, geïntegreerde bloempotten en elektronische irrigatie.

Configureer jouw HUSH hier!

Een witte of grijze buitenkant en keuze uit 40 verschillende stofferingen om met elkaar te mixen en matchen.

SAFE SPACE UNDER CONTROL

PROTECTION AGAINST VIRUSES AND MICROBES

Alle Hushoffice units zijn vanaf nu beschikbaar met een ANTI VIRUS COATING. Daarbij is de hushPhone al binnen 1,5 minuut volledig geventileerd en de hushMeet binnen 2,5 minuut!

Voor alle bestellingen die voor eind april 2021 zijn geplaatst, wordt deze oplossing gratis aangeboden.

Samen met YOI een veilige kantooromgeving!

 

Download Catalogus
alle-hush-kantooroplossingen-zijn-duurzaam

HUSHoffice & duurzaamheid

Download hier de duurzaamheidsverklaring van alle HUSHoffice producten. Alle producten worden in Polen geproduceerd en voldoen aan de ISO 14000 (vrijwillig milieumanagement standaarden en normen) , ISO 9100 voorwaarden. Het rapport geeft ook volledige transparantie over het % en gewicht in kg per materiaal per unit wat gerecycled is. Daarnaast zijn HUSHoffice units ontworpen met het oog op energie zuinigheid: zo werken de automatische ventilatie en verlichting op bewegingssensors.

Download duurzaamheidsverklaring

voordelen

✔ Ideaal om te (video)bellen of overleg te plegen: privacy en geen geluidsoverlast door akoestisch gestoffeerde panelen.

✔ Goede ventilatie: uitgerust met automatisch en instelbaar ventilatiesysteem, welke tot 15 minuten na vertrek actief blijft.

✔ Snelle en compacte corona-proof oplossing zonder overlast van een verbouwing.

✔ Duurzame investering in de toekomst, kan worden meegenomen bij een verhuizing .

✔ Flexibiliteit en mobiel, gemakkelijk te verplaatsen bij herinrichting.

✔Dimbare verlichting en verschillende stroomopties: USB, data, stroom.

✔ Met zijn YOI-volle uitstraling bevordert hij de aantrekkelijkheid van jouw kantoor en het werkplezier van de werknemer.

✔ Volledig te personaliseren naar bedrijfsuitstraling

hush-akoestische-cabines-leasen

YOI-vol leasen

met Mikomax

Vindt u de investering momenteel te groot, maar wilt u toch graag een Hushoffice unit op kantoor? Lease dan nu uw Hushoffice unit! Hierdoor behoudt u liquiditeit voor andere investeringen.

Vrijblijvend jouw lease-prijs opvragen

jouw hush gevonden?

 

Wil je vrijblijvend een offerte ontvangen voor jouw favoriete HUSH?

Laat dan je bedrijfsgegevens en favoriete HUSH model achter, dan sturen wij je zsm een offerte toe. Als je geïnteresseerd bent in het leasen van een HUSH, laat dan weten aan welke termijn je zit te denken zodat we je een indicatie van het maandelijkse bedrag aan je kunnen laten weten.

 

Eerst zien, dan leasen?

In onze working showroom in Uithoorn kun je op afspraak de HUSH Phone, Twin, Meet, Large (3 modules) en Work (met zit-sta bureau) zien. Contact ons om een afspraak in te plannen en dan ontvangen we je graag volgens de regels van het RIVM.

 

 

Contactformulier