Dit is YOI

Advies-, ontwerp en realisatiestudio

Op zoek naar advies, ontwerp en realisatie van jouw nieuwe (concept) inrichting? Of tips en producten voor een corona-proof kantoor of terras? Een gezonde thuiswerkplek voor jouw werknemer? Of heb je juist hulp nodig bij het zo veilig, gezellig maar ook winstgevend benutten van jouw horecagelegenheid en terras?

In een paar stappen voorzien we je van advies waar nodig, denken mee en maken een ontwerp voor je, leveren je de producten en voeren de realisatie uit.

Jij blijft je focussen op je business, wij zorgen voor een veilige werkomgeving en YOI-vol interieur!

 

Vraag een gratis intake aan

ADVIES

ONTWERP

REALISATIE

KANTOOR

Wij ontwerpen én realiseren jouw duurzame, gezonde en inspirerende werkplek, waar functie en balans in de ruimte samenkomen. Door zowel aan het ergonomische als mentale aspect van de gezondheid van jouw werknemers, zetten we een inspirerende werkplek neer waar ruimte voor focus én ontspanning is waardoor efficiëntie stijgt, verzuimkosten dalen en het geheel er ook nog eens supervet en YOI-vol uitziet

PROJECT

Zorg, leisure, hotel, restaurant, vakantiepark: niets is te gek voor ons! Met jarenlange ervaring en frisse ontwerpers zetten we altijd de gewenste sfeer neer voor jou. Of je nu op zoek bent naar een turn-key oplossing, nieuwe stoelen, een verbouwing of thematisering. Wij vertalen jouw wensen naar een moodboard, geven je advies en oplossingen, maken een ontwerp en realiseren samen met onze partners waar jij van droomt.

INTERIEURADVIES AAN HUIS

Die witte wand zijn we zat, maar voor welke kleur gaan we dan? En hoe kan ik hier nog een eettafel kwijt? Dat is een ingrijpende verbouwing maar ik zie het visueel nog niet voor me.. HELP! Ook voor advies bij jou thuis ben je bij YOI aan het goede adres. Je kiest zelf welke van de 4 soorten interieuradvies het beste bij jouw wensen past en kunt deze gemakkelijk uitbreiden zodat je een advies op maat ontvangt!

Duurzaam

inspirerend

gezond

Lees hier meer over ons design DNA

ONS TEAM

directeur-mark-van-zijl

Mark van Zijl

Directeur

T : +31 6 531 62 620

M : mark@youngofficeinteriors.nl

commercieel-manager-barend-walch-foto

Barend Walch

Commercieel Manager

T : +31 6 406 11 870

M : barend@youngofficeinteriors.nl

EEN VRIJBLIJVEND ADVIES!

Wij denken graag met je mee. Met onze ervaring in vele verschillende organisaties, projecten en woningen weten we altijd een passende oplossing of ontwerp te bieden voor jouw wensen en budget.

 

Contact ons voor een persoonlijke oplossing om straks weer corona-proof naar kantoor te kunnen met een aangepaste kantoorinrichting.

 

Ook voor advies, ontwerp en realisatie van projectinrichtingen horen we graag van je.

 

Mail ons gerust voor een vrijblijvend advies of laat je verder inspireren op onze website en socials!

 

SPREKEN WE JE SNEL?

Contactformulier

YOI EARTH COMMUNITY

Binnen de YOI EARTH COMMUNITY staat samenwerken om een circulaire economie te bereiken centraal en nemen wij je mee op die reis.  

 

De weg naar een circulaire economie is een onbekende maar zeker niet onbereikbare. Door kennis te delen en samen te werken met partners die streven naar het behoud van een gezonde aarde om door te kunnen geven, willen we het proces versnellen en ons steentje bijdragenWij zijn altijd op zoek naar nieuwe innovatieve partners die duurzame en/of circulaire producten op de markt brengen die inzetbaar zijn in kantoren, woningen en projectinrichtingen. 

Wil jij je als partner aansluiten bij de YOI EARTH COMMUNITY? Neem dan contact op met info@youngofficeinteriors.nl en wie weet zetten we straks samen duurzame, inspirerende en gezonde werkomgevingen neer! 

 

Check Instagram en schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief om deze reis te volgen.

boom-stilte-scherm