diensten

SONIQ

JUIST NU

interieuradvies & ontwerp

Op zoek naar advies, ontwerp en realisatie van jouw nieuwe kantoor? Of tips en producten voor een corona-proof kantoor of terras? Een gezonde thuiswerkplek voor jouw werknemer? Of juist hulp nodig bij het zo veilig, gezellig maar ook winstgevend benutten van jouw horecagelegenheid en terras?

In een paar stappen voorzien we je van advies waar nodig, denken mee en maken een ontwerp voor je, leveren je de producten en voeren de realisatie uit.

Jij blijft je focussen op je business, wij zorgen voor een veilige werkomgeving!

 

vraag een gratis intake aan

zakelijk

advies

ontwerp

realisatie

give it some yoi

Hieronder vind je meer informatie over onze verschillende diensten. We horen graag van je en niets is te gek: we helpen jou van idee naar realiteit!

YOI IS HERE TO HELP YOU

 

Hulp nodig bij een duurzaam, inspirerend en gezond advies of ontwerp?  We horen graag van je!

Een simpele vraag of een offerte ontvangen voor jouw HUSH of projectinrichting? Mail ons op: info@youngofficeinteriors.nl

 

contact
het-leasen-van-een-hush-akoestische-werkplek

NIEUW

LEASE JOUW HUSH

Geen grote éénmalige investering maar een maandelijkse lease!

De HUSH collectie bestaat uit verschillende afgesloten, akoestische en flexibele kantoorplossingen: een belcel, werkruimte met zit-sta bureau en verschillende focus-, en vergaderplekken.

 

De HUSH Family zorgt ervoor dat je altijd goed geventileerd en in privacy kunt (video-)bellen, overleggen of werken in jouw corona-proof kantoor.

 

LEASE JOUW HUSH

EEN VRIJBLIJVEND ADVIES!

Wij denken graag met je mee. Met onze ervaring in vele verschillende organisaties, projecten en woningen weten we altijd een passende oplossing of ontwerp te bieden voor jouw wensen en budget.

Contact ons voor een persoonlijke oplossing om straks weer Corona-proof naar kantoor te kunnen met een aangepaste kantoorinrichting.

Ook voor advies, ontwerp en realisatie van projectinrichtingen horen we graag van je!

Vergeet vooral niet een kijkje te nemen bij onze interieuradvies pakketten als je op zoek bent naar persoonlijk interieuradvies voor bij jou thuis. Hierbij videobellen we en bespreken we jouw interieurwensen en maken we een plan van aanpak aan de hand van jouw gekozen pakket!

 

Mail ons gerust voor een vrijblijvend advies of laat je verder inspireren op onze website en socials!

 

SPREKEN WE JE SNEL?

Contactformulier