Corona-proof naar kantoor

adjust your space to the new reality

Ook nu staat YOI voor voor je klaar. In deze vreemde tijden denken wij graag met je mee over hoe we het kantoor op een duurzame manier Corona-proof kunnen maken.

 

Met onze corona-proof kantoor check is er na 1 gesprek duidelijk wat er moet gebeuren om straks weer op een veilige manier terug naar kantoor te kunnen.

 

Vraag een gratis intake aan

smart solutions to keep you safe

In ons stappenplan hieronder laten we zien hoe een kantoor Corona proof kan worden ingericht, met voor- en na beelden. Huidig meubilair wordt hergebruikt en ruimteverdelers zorgen voor 1,5m afstand en een veilige werkomgeving.  Ook aan de toekomstbestendigheid met betrekking tot privacy en verbeterde akoestiek wordt gedacht!

 

Onderaan deze pagina vind je een aanbeveling van onze favorieten producten.

STAPPENPLAN

In 3 stappen naar een veilige kantoorinrichting. We voorzien je van advies waar nodig, denken mee en maken een ontwerp voor je, leveren je de producten en voeren desgewenst de realisatie uit.

Jij blijft je focussen op alles wat gaande is, wij zorgen voor een veilige werkomgeving!

1. Rearrange your office

Advies

YOI helpt om de huidige situatie, routing, ruimtes en aantallen te inventariseren om vervolgens een compleet beeld te krijgen van de wensen en benodigde aanpassingen voor een veilige werkomgeving. Door het huidige meubilair te combineren met nieuwe efficiënte oplossingen creëren we een duurzaam, inspirerend en toekomstbestendig kantoor voor jou en jouw werknemers.

2. Divide and Conquer

Ontwerp

Toevoegen van ruimteverdelers als akoestische panelen, (video) belhokjes, schermen om en op de werkplek en open kasten zorgen ervoor dat overal op kantoor minimaal 1,5m afstand gehouden kan worden. Ook krijgt ieder deel van de ruimte zo een eigen toegewezen functie voor bijvoorbeeld: gezamenlijk overleg op veilige afstand, (video)bellen, lunch of gefocust individueel werk.

3. Sit back, relax and return to work safely

Realisatie

YOI zorgt voor het advies, ontwerp en de uitvoering van jouw corona-proof interieur. Dit doen wij zo duurzaam, inspirerend en gezond mogelijk door met creatieve oplossingen te komen die ook post-corona en toekomstbestendig zijn. Na goedkeuring van het ontwerp en een akkoord op de producten, draagt YOI de zorg over bestelling, levering en realisatie van jouw kantoor!

YOI IS HERE TO HELP YOU

Hulp nodig bij jouw corona-proof kantoor of projectinrichting? We horen graag van je!

Een simpele vraag of een offerte ontvangen voor jouw nieuwe interieur? Mail ons op: info@youngofficeinteriors.nl

WIL JIJ OOK EEN CORONA-PROOF KANTOOR CHECK?

 

Stuur ons vrijblijvend een bericht om een videocall in te plannen om een prijs en plan van aanpak voor jouw kantoor te bepalen.

 

In deze vreemde tijden denken wij graag met je mee over hoe we jouw kantoor Corona-proof kunnen maken om op een veilige manier terug naar kantoor te kunnen.

 

PLAN NU JOUW VIDEOCALL

Contactformulier